140477 136 Blog
15 januari 2018

SKOUT is hét Legal searchbureau om jouw business te versterken

De succesformule van Skout werkt echt: door onze focus, de bundeling van ons uitgebreide netwerk, onze marktkennis én up-to-date kennis van de doelgroep zijn we voor veel bedrijven van toegevoegde waarde. Na drie jaar weten vele opdrachtgevers en juristen de weg naar Skout al te vinden. We zien ons vak als een ambacht en hebben altijd één doel voor ogen: de beste match vinden voor bedrijf en jurist. We hebben onze eigen methodieken om de invulling van een vaste rol tot een succes te maken. Naast deze searchtrajecten kun je Skout ook bellen voor een directe interim oplossing. We brengen je als het moet dezelfde dag nog in contact met juristen uit ons interim netwerk.

De focus van Skout

Skout richt zich uitsluitend op het bedrijfsleven; denk aan multinationals, beursgenoteerde bedrijven en (on)bekende familiebedrijven waar uitbreiding of een vervangingsvraag speelt. Maar ook snelgroeiende start-ups waar je als stand alone jurist een afdeling gaat opzetten.

Dagelijks spreken wij juristen met verschillende specialismes. Juristen die interessant zijn voor Skout en voor onze opdrachtgevers hebben een duidelijke rode draad: het zijn commerciële en ondernemende juristen; business juristen. Ze zoeken actief de business op en werken praktisch, doelgericht en snel, daarbij het commerciële belang niet uit het oog verliezend.

Skout heeft de afgelopen drie jaar hard aan de weg getimmerd. Veel succesvolle samenwerkingen gerealiseerd in uiteenlopende sectoren: Food & Agro, Fintech, (maritieme) Industrie, Logistiek & Automotive, Energie, Bouw & Vastgoed. Daarnaast hebben we gewerkt voor interessante familiebedrijven waar de ervaring leert dat de bemiddelingen die we tot stand brengen echt duurzaam zijn vanwege de lange termijn visie van deze bedrijven.

Wil je dit jaar ook op de hoogte blijven van onze activiteiten, volg ons dan via onze Company Page ‘Skout Legal Executive Search’. Herken je jezelf in het profiel van businesspartner? Schrijf je dan in via onze website www.skout.nu. Benieuwd hoe wij jouw bedrijf kunnen versterken? Wij adviseren je graag.

Désirée Mohrmann en Natascha Jonkers vormen samen SKOUT:

Het wervingsbureau dat vindt en verbindt.


Geef een reactie


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Bedankt voor je reactie.Naar overzicht blogs