Legal headhunters met oog voor de 'unusual suspects'

Wij zijn jouw Skouts

Hearthunting in veranderende arbeidsmarkt

Skout is een nichespeler en richt zich op het matchen van legal business counsels. Meer dan 20 jaar specialist voor opdrachtgevers in het bedrijfsleven. Onze aanpak kenmerkt zich door een hele gerichte, proactieve en persoonlijke benadering van juristen. Zo blijven wij bouwen aan een relevant netwerk waarbij wij oog hebben voor diversiteit en inclusiviteit. Waarbij de ambities van onze juristen centraal staan voor een juiste match. Onze opdrachtgevers schakelen ons in bij alle denkbare legal recruitment vraagstukken: vast, interim, on demand.

 

In een blijvende krappe arbeidsmarkt, volop in beweging, merken wij dat onze aanpak van toegevoegde waarde is. Door het onderhouden van een selectief netwerk maken wij voor organisaties snel de juiste match. Een goede match is soms een niet voor de hand liggende verbinding. Wij vinden, volgen en verbinden: brengen juristen en organisaties bij elkaar omdat er echt een passende match is.  Zo ontstaan er duurzame relaties. Timing is everything. Wij werken persoonlijk en betrokken. Vooruitkomen door vooruit te denken. Dat noemen wij hearthunting. Daar geloven wij in. Wij geloven ook in duurzame samenwerkingen met een grote impact. Daarom ondersteunen wij ohmygood.

Wij weten waar we moeten zoeken

Skout is in 2014 opgericht door Natascha Jonkers en Desiree Mohrmann. Samen hebben wij ruim twintig jaar ervaring in het legal recruitment. Wij delen de passie voor ons vak en vormen een stevige basis voor opdrachtgever en kandidaat. Binnen Skout bundelen wij onze ervaring, kennis en energie.

 

Wij hebben een zesde zintuig voor de juiste match en zijn oprecht geïnteresseerd in mensen en hun werkomgeving. Wat zijn jouw drijfveren, en hoe floreer jij binnen een team of een organisatie? Daar komen we eerst achter, voordat we gaan skouten. Wij begeleiden onze opdrachtgevers en kandidaten op belangrijke keuzemomenten: veranderen van baan is immers een life changing event. Daar zijn we goed in. 


  • 1 Wij matchen niet op CV, er is zoveel meer
  • 2 Specialist in legal business counsel
  • 3 Persoonlijk, toegankelijk & enthousiast

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak.

Neem contact op met Desiree Mohrmann of Natascha Jonkers
voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. We kijken uit naar een ontmoeting.
Maak een afspraak