Legal Business Counsel 5+ VINCI Energies'Een kleinschalig georganiseerde multinational om de hoek'

Kenmerkend voor de cultuur van dit bijzondere bedrijf: kleinschalig georganiseerd met oog voor de menselijke maat, maar ook ‘de multinational om de hoek’. In de loop van de tijd heeft de VINCI Energies Groep zich overal ter wereld gevestigd. Het is nu één van de belangrijkste spelers op het gebied van infrastructuur, industrie, ICT en building solutions. Dat doen ze vanuit business units in heel Nederland. Ze bedienen de markt met een breed dienstenaanbod binnen de vier business lines: infrastructuur, industrie, ICT en  building solutions. Binnen deze business lines hebben we specialismen en expertise gelabeld onder de netwerkmerken Actemium, Axians, Omexom.

Functie omschrijving Legal Business Counsel 5+ VINCI Energies

Vanwege aanhoudende groei gaat het Legal team in Nederland uitbreiden en zoeken we een Legal Business Counsel die vorm en inhoud geeft aan het verder ontwikkelen van de legal awareness en risk management binnen de netwerkorganisatie. Het (internationale) werkveld waar je voornamelijk voor gaat werken is de omgeving van industriële automatisering die bediend wordt met het merk Actemium. Je bent een pragmatische en hands-on jurist en je vindt het leuk om op een verbindende wijze een verdere professionaliseringsslag te maken op het gebied van juridische basiskennis en risk management in de netwerkorganisatie van VINCI Energies. In de day-to-day business geef je gevraagd en ongevraagd advies, vaak ook in het Engels. Binnen het team werk je zelfstandig en schakel je direct met business unit managers en directeuren. Daarnaast ben je ambassadeur van corporate governance en compliance en door jouw inzet verhoog je organisatiebreed de kennis en awareness op het gebied van procedures, beleid en contractmanagement.

Bij VINCI Energies staan de mensen centraal. De bedrijfscultuur is gebaseerd op de VINCI Energies Way of Life, waarbij ondernemerschap, solidariteit, verantwoordelijkheid, vertrouwen & transparantie en empowerment de gemeenschappelijke waarden zijn. Dit zul je herkennen binnen alle business units en de merken van deze netwerkorganisatie en bij elke medewerker. Jouw collega’s zijn stuk voor stuk enthousiast, meedenkend en gericht op het beste resultaat dat we individueel en gemeenschappelijk kunnen behalen.

Functie eisen Legal Business Counsel 5+ VINCI Energies

  • Afgestudeerd jurist met 5-8 jaar ervaring als legal counsel/ juridisch contractmanager bij voorkeur in een technische omgeving, maakindustrie en affiniteit met IT-recht.
  • Je houdt ervan je continu te blijven ontwikkelen en je juridische kennis up-to-date te houden.
  • Je bent een echte verbinder waarbij je gewaardeerd wordt door je praktische kennis en ervaring.
  • Je bent flexibel. Onze business units zijn verspreid door het hele land.
  • Vanwege de sterke netwerkfunctie ben je diplomatiek, kun je makkelijk relaties opbouwen en onderhouden en heb je een hoge mate van organisatiesensibiliteit.
  • Omdat je onderdeel bent van een internationaal netwerk en contracten vaak in de Engelse taal zijn opgesteld is kennis van de Engelse taal, in woord en geschrift, voor jou geen probleem.

Aanbod

  • Een afwisselende baan binnen een internationale organisatie waar de ontwikkeling van onze medewerkers centraal staat.
  • Een plek in een enthousiast team waar je je eigen taken en verantwoordelijkheden hebt.
  • Ruimte voor jouw ideeën. We vertrouwen op jouw vakkennis en ervaring.
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling via aanvullende trainingen, gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling en loopbaanwensen.


Je kan in deze rol hybride werken, soms op kantoor, soms vanuit huis en soms bij business units of projectlocaties in het land. Het is fijn als je mobiel bent en je kan je dagen enigszins flexibel indelen. Veghel is de uitvalsbasis, waarvan je regelmatig gebruik zult maken voor meetings etc.
Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij pensioen, bonusregeling en mogelijkheid tot deelname aan het aandelenspaarplan van VINCI.

Interesse

Heb je interesse in deze rol en herken je je in het profiel? Neem voor meer informatie dan meteen telefonisch contact op met Natascha Jonkers (06-51459535) of Desiree Mohrmann (06-51463224) of stuur je recente CV en korte motivatie naar info@skout.nl. Wij gaan uiterst zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. Wij willen de voorselectie in de maand november afronden. Gesprekken bij opdrachtgever zullen plaatsvinden in november/december.
 


Solliciteer nu