Legal Counsel Eteck 5+


Deze functie is reeds vervuld. Wil je op de hoogte blijven van andere mooie rollen of gewoon eens met ons sparren over je volgende stap? Neem dan telefonisch contact op met Natascha Jonkers (06-51459535) of Desiree Mohrmann (06-51463224). Wij gaan uiterst zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens.

Warmtebedrijf Eteck is een leidende speler in de WKO-markt en gaat voor 100% duurzame energie. Als leverancier van duurzame warmte hebben zij meer dan 200 projecten in portefeuille. Bijna 30.000 klanten maken gebruik van hun diensten en voor nog eens 20.000 nieuwe klanten werken zij momenteel aan de ontwikkeling en realisatie van systemen. Eteck bindt steeds meer prestigieuze vastgoedprojecten en gerenommeerde marktpartijen aan zich. De ambities van Nederlands grootste duurzame warmte- en koude-exploitant reiken echter verder. In 2050 wil Eteck aan 1 miljoen klanten duurzame warmte en koude leveren. Belangrijk speerpunt de komende jaren: er wordt hard gewerkt aan het verbeteren van de klanttevredenheid, een jaarlijks terugkerend onderzoek onder eindgebruikers. Deze oplossingsgerichte benadering maakt voor klanten het verschil.

Voor meer informatie: www.eteck.nl

 

Functie omschrijving Legal Counsel Eteck 5+

Vanwege sterke groei zijn wij voor Eteck op zoek naar een stevige Legal Counsel, die een breed scala aan juridische werkzaamheden kan uitvoeren. Het accent ligt hierbij op algemeen contractenrecht, je stelt contracten op en je onderhandelt daarover, waaronder realisatiecontracten met aannemers, projectontwikkelaars en installateurs, onderhoudscontracten, exploitatiecontracten met beleggers en/of eigenaren van vastgoedprojecten en leveringsovereenkomsten gebruikers van warmte en koude. Verder houd je je onder meer bezig met aanbestedingen, de Warmtewet en privacy. Omdat de activiteiten van Eteck ook deels vallen in een door ACM gereguleerde markt, adviseer je de organisatie ook over compliance aan toepasselijke (complexe) wet- en regelgeving.

Om de verdere groei van Eteck duurzaam te stimuleren, zal je ook samen met de nieuwe General Counsel (Michel Veltman) processen binnen de organisatie verder gaan stroomlijnen en optimaliseren. De lat ligt hoog en er ligt veel werk. Als jurist in een resultaatgerichte omgeving ga je voor de extra mile, houd je van mouwen opstropen en werk je graag met gedreven mensen. Zelfstandig kunnen werken is een must, bij belangrijke zaken zoek je elkaar op om te sparren. Je bent kwaliteitsgericht maar ook vooral pragmatisch en hands-on!

Functie eisen Legal Counsel Eteck 5+

 • 5+ relevante werkervaring als advocaat, kandidaat-notaris en/of bedrijfsjurist;
 • Brede ervaring is in te passen mits je tenminste affiniteit met een of meer van de volgende (rechts) gebieden: bouwrecht / vastgoed / projectontwikkeling, business-to-consumer in een gereguleerde sector; kennis van de Warmtewet is een pré;
 • Ruime ervaring met contractonderhandelingen;
 • Gewend zelfstandig te werken in een dynamische setting;
 • Pragmatische instelling en oplossingsgericht, met een gezonde dosis humor;
 • Je put plezier uit het werken binnen een “down-to-earth” organisatie en houdt ervan de mouwen op te stropen;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod

Werken bij Eteck betekent:

 • Een zelfstandige, centrale positie binnen een succesvolle, ambitieuze, deal gedreven, klantgerichte en trotse onderneming met een tastbaar en duurzaam product en toekomstperspectief;
 • Een actieve bijdrage kunnen leveren aan het professionaliseren van een organisatie in het algemeen;
 • Een positie die ertoe doet, de mogelijkheid om impact te maken en een wezenlijke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf;
 • Een prettige, informele, cultuur waar iedereen hart voor “de zaak” heeft;
 • Een fulltime functie waarbij op dit moment beleid gemaakt wordt om meerdere dagen vanuit huis te kunnen werken;
 • Goede arbeidsvoorwaarden, die recht doen aan de positie van deze functie binnen het bedrijf;
 • Eteck heeft voor de 9de keer op rij de FD Gazelle award ontvangen.

 

Interesse

Deze vacature is ingevuld. Heb je interesse in vergelijkbare vacatures en/of  herken je je in het profiel? Neem dan meteen telefonisch contact op met Natascha Jonkers (06-51459535) of Desiree Mohrmann (06-51463224) of stuur je recente CV en korte motivatie naar info@skout.nl. Wij gaan uiterst zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens.


Solliciteer nu