Commercial Legal Counsel Betty Blocks


Deze functie hebben wij succesvol ingevuld. Wil je op de hoogte blijven van andere mooie rollen of gewoon eens met ons sparren over je volgende stap? Neem dan telefonisch contact op met Natascha Jonkers (06-51459535) of Desiree Mohrmann (06-51463224). Wij gaan uiterst zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens.

Onze opdrachtgever is een razendsnel groeiend familiebedrijf met sterke internationale ambities in het IT landschap. Een bedrijf wat opvalt door een onconventionele bedrijfscultuur en Noord Hollandse nuchterheid: een sociale, energieke en hard werkende groep vrienden en familie, gepassioneerd over wat ze doen. Ambitieus, gretig en enthousiast, maar altijd bereid om grenzen te verleggen op het gebied van innovatie voor hun klanten. Een menselijk bedrijf waar fouten gemaakt mogen worden en waarbij ze heel erg bezig zijn de wereld op een positieve manier te veranderen. Vanuit de gedachte dat ze uiteindelijk ook echt waarde kunnen toevoegen aan organisaties op een positieve manier, en binnen een aantal jaar in de top 3 een gevestigde speler zijn, wereldwijd.

Functie omschrijving Commercial Legal Counsel Betty Blocks

Je gaat aan de slag als de enige en eerste inhouse legal counsel van deze snelgroeiende en internationaal opererende IT organisatie en schakelt direct met de CEO en de business, met name sales. Er ligt een duidelijk groeiplan klaar voor 2021 en dit biedt enorm veel kansen om mee te groeien met de organisatie en waarde toe te voegen. In het begin zal het grootste deel van je werkzaamheden bestaan uit het beoordelen, opstellen en uitonderhandelen van SaaS overeenkomsten: opdrachtbevestigingen, algemene voorwaarden, SLA's, geheimhoudingsovereenkomsten, RFP's en verwerkersovereenkomsten. Je adviseert over het interpreteren van contractdocumenten, de juridische en commerciële risico’s verbonden aan (voorgestelde) dienstverlening, de mogelijke gevolgen daarvan en het doen van voorstellen tot risico beperkende maatregelen. Gaandeweg zullen deze werkzaamheden zich uitbreiden.

Functie eisen Commercial Legal Counsel Betty Blocks

  • Afgestudeerd jurist met minimaal 4 jaar ervaring en vertrouwd met contractenrecht en/of ICT recht (bij voorkeur internationaal);
  • Hands-on ervaring met contractenrecht in een sales omgeving;
  • Je bent toe aan een rol waar je zelf sturing kan gaan geven, en je met jouw ervaring voldoende zelfvertrouwen hebt om direct met de business te sparren en hen zelfstandig te adviseren;
  • Selfstarter, proactief en ondernemend, energiek en down-to-earth, sociaal, humor.

Aanbod

Unieke kans voor een jonge, energieke business jurist die zijn of haar carrière wil versnellen. Ruime mate van vrijheid om verdere invulling te geven aan deze nieuwe functie. Sportfaciliteiten aanwezig. Onderdeel zijn van een hele platte organisatie die het IT landschap verandert. Prima marktconform salarispakket.

Interesse

Deze vacature is succesvol ingevuld. Heb je interesse in vergelijkbare vacatures en/of  herken je je in het profiel? Neem dan telefonisch contact op met Natascha Jonkers (06-51459535) of Desiree Mohrmann (06-51463224) of stuur je recente CV en korte motivatie naar info@skout.nl. Wij gaan uiterst zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens.


Solliciteer nu