Laatste blog

190276Lowres 111928126669
30 september 2020
Focus op groei
foto tas Blog
13 januari 2016

Skout: Verbinden, Vertrouwen, Vooruit

Samenwerken is vermenigvuldigen. Dat blijkt als wij terugkijken op een topjaar met Skout. Een jaar waarin we juristen hebben gematcht met interessante opdrachtgevers. Op interimbasis en naar een vaste baan. Dat doen we door onze kennis van de markt en ons netwerk in te zetten en te delen. Waar is behoefte aan, wat zoeken kandidaten precies, wat beweegt iemand? Daar zijn wij dagelijks mee bezig en dat drijft ons. 

 

Een goede match is soms een niet voor de hand liggende verbinding. Wij denken en werken graag out of the box. Een jurist met een bijzonder profiel succesvol koppelen aan een interessante opdrachtgever, daar worden we blij van.

 

In ons vak als legal skouts zitten wij vrijwel dagelijks aan tafel met verschillende mensen. Dat maakt het zo interessant. Wij helpen juristen op weg met tips & tricks en bedrijven met het goed afstemmen van hun zoekvraag op de markt. Dat is weleens een uitdaging, maar nooit denken wij: dit gaat niet lukken. Door te vertrouwen op onze gesprekspartners, op elkaar en op onszelf komen we altijd vooruit

 

Onze wens voor het komende jaar: tevreden opdrachtgevers toevoegen aan ons trackrecord. Nog meer juristen uitdagend, inspirerend werk bezorgen met een nieuw perspectief. De markt in beweging brengen. Daar doen we het tenslotte voor. Daarbij draait het allemaal om die ene match. Voor ons is dat Skout. En voor jou?

Desiree Mohrmann en Natascha Jonkers vormen samen SKOUT:
Het wervingsbureau dat vindt en verbindt.


Geef een reactie


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Bedankt voor je reactie.Naar overzicht blogs