Global Business Partner Legal Enza Zaden


Naast een internationaal groenteveredelingsbedrijf is Enza Zaden ook een onafhankelijk familiebedrijf. Al drie generaties lang zijn ondernemerschap, langetermijnvisie en focus op innovatie kenmerkend voor het onderscheidende vermogen en de gezonde groei van het bedrijf. Innovatie is de basis en de kracht van Enza Zaden. Een ruim percentage van de omzet wordt geïnvesteerd in onderzoek, kennisontwikkeling van de medewerkers en samenwerking met andere partijen. Met als resultaat een constante stroom van innovaties en marktintroducties van nieuwe rassen op de wereldmarkt. 

Een dynamisch bedrijf met lokale wortels en tegelijkertijd een wereldspeler binnen een internationaal speelveld! 

Voor de BU Seed Operations zoeken wij een dedicated Business Partner Legal.

Functie omschrijving Global Business Partner Legal Enza Zaden

Als lid en sparring partner van het Seed Operations (SO) Management Team ga je als Global Business Partner Legal wereldwijde juridische SO vraagstukken beheren en mede vorm geven aan de strategie en risicobeheersing. 

Als ervaren Global Legal Business Partner lever je een belangrijke bijdrage aan de transformatie naar een integrale en centrale samenwerking met de klanten en markten. 
Jouw ondersteuning bestaat onder andere uit het opstellen, onderhandelen en advisering rondom diverse typen nationale en internationale contracten, onder andere op het gebied van seed technology research en logistiek. Je bouwt mee aan een grondige en duurzame regulatory omgeving, waarbij je nauw samenwerkt met onder andere de afdeling Trade Compliance. Je bent een belangrijke schakel tussen de afdelingen en het (senior) management met het oog op de ontwikkeling van de bedrijfsstrategieën, het vinden van (juridische) oplossingen en risicomanagement. Hier komt ook een stuk projectmanagement bij kijken.

Kortom, Wij zoeken samen met Enza Zaden een overtuigende sparringpartner die business vooruit helpt. 

Het Team
Deze dynamische positie valt binnen het juridische team van Legal, IP & Registrations dat midden in de organisatie staat. Dit hechte team bestaat uit zes juristen en een paralegal. Gezamenlijk wordt de passie gedeeld om vanuit expertise en ervaring de organisatie verder te helpen, door vooral ook verder te kijken dan het juridische landschap. Samenwerking staat voorop. 

Functie eisen Global Business Partner Legal Enza Zaden

De rol heet Global Business Partner Legal en dat omschrijft jou precies! Je voelt je prettig in een rol waarbij je het management proactief benadert en adviseert. Jij beschikt over gedegen ervaring op het gebied van risico analyse en internationaal handels- en contractenrecht.  

Je weet de juiste toon te raken en bent goed in staat om breed mee te denken. Je hebt visie en je bent in staat om anderen te overtuigen. Je bent een zelfstarter en je kunt uitstekend plannen en organiseren. Tenslotte ben je resultaatgericht, analytisch en in staat om helder te communiceren.

Kortom, jij hebt een afgeronde juridische opleiding op WO niveau en je beschikt over minimaal 8 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur opgedaan binnen een grote internationale organisatie. Je bent echt een pragmaticus die strategisch en business minded denkt. 

Aanbod

Een super uitdagende rol binnen een sterk groeiend en ondernemend bedrijf met fijne collega's dat voorop loopt in de nieuwste technologische ontwikkelingen op haar vakgebied. Uiteraard horen hier uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij.

Interesse

Heb je interesse in deze rol en herken je je in het profiel? Neem dan meteen telefonisch contact op met Natascha Jonkers (06-51459535) of Desiree Mohrmann (06-51463224) of stuur je recente CV en korte motivatie naar info@skout.nl. Wij gaan uiterst zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens.


Solliciteer nu